Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt weekendje 'hatseflatsen' voor zijn 60e' verjaardag

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt weekendje 'hatseflatsen' voor zijn 60e' verjaardag

Peter Gillis heeft de 60 mogen aantikken en daar hoort natuurlijk een bescheiden etentje bij. Een kok is ingehuurd en de familie staat op de stoep. Ook de buurman die niemand kent, mag aanschuiven. "Ik heb een weekende hatseflatsen voor m'n verjaardag gekregen", aldus Peter na het openen van zijn cadeau.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: <em>Peter</em> krijgt weekendje 'hatseflatsen' voor zijn 60e' verjaardag Peter Gillis heeft de 60 mogen aantikken en daar hoort natuurlijk een bescheiden etentje bij. Een kok is ingehuurd en de familie staat op de stoep. Ook de buurman die niemand kent, mag aanschuiven. "Ik heb een weekende hatseflatsen voor m'n verjaardag gekregen", aldus Peter na het openen van zijn cadeau. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de rel tussen Peter Gillis en De Meilandjes: "Ze zijn nep" (video) Bekijk deze video » Zien: dit is de gigantische villa die Peter Gillis in Spanje heeft gekocht Bekijk deze video » Video: Dinsdag de laatste aflevering van het zesde seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's