Marion Koopmans bij Op1 over lockdown in Shanghai: "Ze zitten in een hele lastige situatie"

Marion Koopmans bij Op1 over lockdown in Shanghai: "Ze zitten in een hele lastige situatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Marion Koopmans bij <em>Op1</em> over lockdown in <em>Shanghai</em>: &quot;Ze zitten in een hele lastige situatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Is de harde lockdown in Shanghai terecht? Marion Koopmans weet er alles van: Shanghai is anders dan andere steden, de inwoners hebben meer vrijheid en zijn eigenwijzer, wordt er in het fragment hierboven verteld. Voorheen werd er rustig met lockdowns omgegaan. Eerst een gebouw dicht, dan een ander gebouw, niet de hele stad in een keer op slot. Nu is dat anders: "Ze zitten in een hele lastige situatie", zegt Marion. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: krijgen we in Nederland dienstplicht volgens Zweeds model? (video) Bekijk deze video » Lieven Scheire in Op1 over opgestapte Mol in België: 'Hij sliep niet meer' (video) Bekijk deze video »
TV :
Marion Koopmans bij Op1 over lockdown in Shanghai: "Ze zitten in een hele lastige situatie"

Is de harde lockdown in Shanghai terecht? Marion Koopmans weet er alles van: Shanghai is anders dan andere steden, de inwoners hebben meer vrijheid en zijn eigenwijzer, wordt er in het fragment hierboven verteld. Voorheen werd er rustig met lockdowns omgegaan. Eerst een gebouw dicht, dan een ander gebouw, niet de hele stad in een keer op slot. Nu is dat anders: "Ze zitten in een hele lastige situatie", zegt Marion.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's