MAFS-Kim ergert zich kapot aan de "slechte humor" van Antoine en belt zus

MAFS-Kim ergert zich kapot aan de "slechte humor" van Antoine en belt zus

<em>MAFS</em>-Kim ergert zich kapot aan de &quot;slechte humor&quot; van <em>Antoine</em> en belt zus Vroeg of laat lijkt elk huwelijk in Married at First Sight barstjes te vertonen. Dat gebeurt ook bij Kim en Antoine, die op huwelijksreis in Slovenië zijn. Waar de grapjes van Antoine eerst wel in de smaak vielen bij Kim, is de sfeer inmiddels tot onder het nulpunt gedaald - vooral omdat Antoine maar grapjes blijft maken over het feit dat hij geen haar heeft. Kim ergert zich hier dood aan en belt haar zus op. Die steekt Kim een hart onder de riem. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight gemist? Joep ziet samenwonen met Caroline niet zitten Bekijk deze video » Zien: Joep brengt ongemakkelijk bezoek aan Caroline in Married at First Sight Bekijk deze video »
TV :
MAFS-Kim ergert zich kapot aan de "slechte humor" van Antoine en belt zus

Vroeg of laat lijkt elk huwelijk in Married at First Sight barstjes te vertonen. Dat gebeurt ook bij Kim en Antoine, die op huwelijksreis in Slovenië zijn. Waar de grapjes van Antoine eerst wel in de smaak vielen bij Kim, is de sfeer inmiddels tot onder het nulpunt gedaald - vooral omdat Antoine maar grapjes blijft maken over het feit dat hij geen haar heeft. Kim ergert zich hier dood aan en belt haar zus op. Die steekt Kim een hart onder de riem.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV