Oplichters Aangepakt gemist? Crimineel slaat op de vlucht voor Kees van der Sprek

Oplichters Aangepakt gemist? Crimineel slaat op de vlucht voor Kees van der Sprek

Kees van der Spek gaat op jacht naar een jongen die via internet illegale QR-codes verkoopt. Het lijkt alsof de man vrijwillig mee wil naar het politiebureau tot hij uit het niets op de vlucht slaat. Bekijk het fragment van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt (12 april) hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em> gemist? Crimineel slaat op de vlucht voor <em>Kees van der Sprek</em> Kees van der Spek gaat op jacht naar een jongen die via internet illegale QR-codes verkoopt. Het lijkt alsof de man vrijwillig mee wil naar het politiebureau tot hij uit het niets op de vlucht slaat. Bekijk het fragment van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt (12 april) hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Oplichters Aangepakt: 'boef' rent weg van Kees van der Spek Bekijk deze video » Slachtoffer Robert over schaamteloze oplichterstruc: "Toen gaf ik mijn pincode" (Oplichters Aangepakt) Bekijk deze video »
TV :
Oplichters Aangepakt gemist? Crimineel slaat op de vlucht voor Kees van der Sprek

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV