Bekijk de promo van een nieuw seizoen Love Is in the Air: vanaf 13 april te zien

Bekijk de promo van een nieuw seizoen Love Is in the Air: vanaf 13 april te zien

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Love Is in the Air van start. Robert ten Brink brengt familieleden opnieuw bij elkaar. Maar dit seizoen krijgt hereniging extra betekenis doordat de meesten elkaar vanwege de coronapandemie veel langer dan normaal niet hebben kunnen zien. Bekijk de promo van vanavond hieronder.

Het nieuwe seizoen van Love Is in the Air is vanaf woensdag 13 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de promo van een nieuw seizoen <em>Love Is in the Air</em>: vanaf 13 april te zien Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Love Is in the Air van start. Robert ten Brink brengt familieleden opnieuw bij elkaar. Maar dit seizoen krijgt hereniging extra betekenis doordat de meesten elkaar vanwege de coronapandemie veel langer dan normaal niet hebben kunnen zien. Bekijk de promo van vanavond hieronder. Het nieuwe seizoen van Love Is in the Air is vanaf woensdag 13 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bijzonder moment in Love Is In The Air: Moeder herenigd met zoon na 52 jaar (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Love Is in the Air vanaf 13 april: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV