Marianne Timmer bij HLF8 over haar hechte vriendschap met Louis van Gaal (video)

Marianne Timmer bij HLF8 over haar hechte vriendschap met Louis van Gaal (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 12 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marianne Timmer</em> bij <em>HLF8</em> over haar hechte vriendschap met <em>Louis van Gaal</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 12 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk was gisteren de wingman van de avond. Met als gasten o.a. Marianne Timmer en Willem Visser over de documentaire van Louis van Gaal ‘Louis’: "Er was meteen een eerste klik. Ook samen met Truus", aldus Marianne over haar vriendschap met Louis van Gaal. Bekijk de video van deze uitzending hierboven. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thomas Cammaert bij HLF8 over Belgische mol Philippe Minguet Bekijk deze video » The Passion 2022: Thomas, Peggy en Jasmine blikken vooruit Bekijk deze video » Zien: Thomas Cammaert bij HLF8 over Belgische mol Philippe Minguet Bekijk deze video » Bekijk de HLF8-compilatie van dinsdag 12 april met Steven Brunswijk als wingman Bekijk deze video »

Steven Brunswijk was gisteren de wingman van de avond. Met als gasten o.a. Marianne Timmer en Willem Visser over de documentaire van Louis van Gaal ‘Louis’: "Er was meteen een eerste klik. Ook samen met Truus", aldus Marianne over haar vriendschap met Louis van Gaal. Bekijk de video van deze uitzending hierboven.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV