Lizette Gressmann en Tony van der Kooij in HLF8 over 'Bij Ons Op Het Kamp'

Lizette Gressmann en Tony van der Kooij in HLF8 over 'Bij Ons Op Het Kamp'

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 13 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lizette Gressmann</em> en Tony van der Kooij in <em>HLF8</em> over 'Bij Ons Op Het Kamp' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 13 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lizette Gressmann en Tony van der Kooij willen laten zien hoe het er echt op het kamp aan toegaat. In het programma 'Bij Ons Op Het Kamp' geven zij een inkijk in het leven in een woonwagen: "Burgers hebben een hele andere cultuur als wij, onze kinderen is ons alles", aldus Lizette. Bij Ons Op 't Kamp is te zien op Videoland. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lizette Gressmann en Tony van der Kooij willen laten zien hoe het er echt op het kamp aan toegaat. In het programma 'Bij Ons Op Het Kamp' geven zij een inkijk in het leven in een woonwagen: "Burgers hebben een hele andere cultuur als wij, onze kinderen is ons alles", aldus Lizette.

Bij Ons Op 't Kamp is te zien op Videoland.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV