Johan Derksen maakt shorttrack belachelijk aan tafel bij Vandaag Inside

Johan Derksen maakt shorttrack belachelijk aan tafel bij Vandaag Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> maakt shorttrack belachelijk aan tafel bij <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Suzanne Schulting is aangeschoven bij de mannen van Vandaag Inside, gedurfd kun je zeggen. Ze krijgt het direct te verduren wanneer Johan Derksen een grap maakt over shorttrack: "Rond het biljartschaatsen..." Terwijl Derksen de sport belachelijk maakt, kan Schulting er niet helemaal om lachen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Suzanne Schulting is aangeschoven bij de mannen van Vandaag Inside, gedurfd kun je zeggen. Ze krijgt het direct te verduren wanneer Johan Derksen een grap maakt over shorttrack: "Rond het biljartschaatsen..." Terwijl Derksen de sport belachelijk maakt, kan Schulting er niet helemaal om lachen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV