The Passion 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vandaag is het Witte Donderdag en dat betekent de afgelopen jaren vooral dat het paasspektakel The Passion weer te zien is. Dit jaar komt de show vanuit Doetinchem, in de Achterhoek. Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus wordt in een nieuw jasje gestoken. CastZoals elk jaar heeft omroep KRO-NCRV weer een flinke cast van bekende Nederlanders opgetrommeld om in The Passion te spelen. De hoofdrollen zijn dit jaar voor onder anderen Soy Kroon (Jezus), Noortje Herlaar (Maria), Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Thomas Cammaert (Petrus) en Dennis Weening (Judas). LiedjesTijdens de voorstelling worden bekende Nederlandse liedjes gezongen die het verhaal van Jezus ondersteunen. Ook worden er vaak hits uit andere talen vertaald naar het Nederlands. Verder wordt het kruis van Jezus door de stad gedragen. Ruud de Wild fungeert dit jaar als verteller en er is een bijzondere gastrol voor Jeroen Pauw. :[broadcast:videos](ids:"439792,439582" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vandaag is het Witte Donderdag en dat betekent de afgelopen jaren vooral dat het paasspektakel The Passion weer te zien is. Dit jaar komt de show vanuit Doetinchem, in de Achterhoek. Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus wordt in een nieuw jasje gestoken.

Cast
Zoals elk jaar heeft omroep KRO-NCRV weer een flinke cast van bekende Nederlanders opgetrommeld om in The Passion te spelen. De hoofdrollen zijn dit jaar voor onder anderen Soy Kroon (Jezus), Noortje Herlaar (Maria), Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Thomas Cammaert (Petrus) en Dennis Weening (Judas).

Liedjes
Tijdens de voorstelling worden bekende Nederlandse liedjes gezongen die het verhaal van Jezus ondersteunen. Ook worden er vaak hits uit andere talen vertaald naar het Nederlands. Verder wordt het kruis van Jezus door de stad gedragen. Ruud de Wild fungeert dit jaar als verteller en er is een bijzondere gastrol voor Jeroen Pauw.

:[broadcast:videos](ids:"439792,439582" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV