Esmée van Kampen woest na uitzending De Verraders op ‘medekandidaat’

Esmée van Kampen woest na uitzending De Verraders op ‘medekandidaat’

Esmée van Kampen is erg boos om de laatste uitzending van De Verraders. Hierin is volgens haar door de montage een verkeerd beeld ontstaan, waardoor het lijkt alsof ze een vuil spelletje speelt.

Lees verder onder de video.

Esmée van Kampen woest na uitzending <em>De Verraders</em> op ‘medekandidaat’ Esmée van Kampen is erg boos om de laatste uitzending van De Verraders. Hierin is volgens haar door de montage een verkeerd beeld ontstaan, waardoor het lijkt alsof ze een vuil spelletje speelt. Lees verder onder de video. Uitspraak Stefano Keizers uit aflevering gekniptEsmée vertelde Steven Brunswijk dat Stefano Keizers had gezegd dat hij het overlijden van zijn moeder wellicht zou gebruiken om sympathie op te wekken bij medekandidaten. Maar deze uitspraak van Keizers is uit de montage gehaald, waardoor het lijkt alsof de actrice dit verzint. En hier is ze bepaald niet blij mee. Op social media laat ze weten dat ze hoopt dat deze ‘medekandidaat’ nog zijn verhaal zal doen… Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders gemist? Deelnemers eensgezind: deze persoon moet eruit Bekijk deze video » De Verraders gemist? Wie is slachtoffer van eerste moord van seizoen? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitspraak Stefano Keizers uit aflevering geknipt
Esmée vertelde Steven Brunswijk dat Stefano Keizers had gezegd dat hij het overlijden van zijn moeder wellicht zou gebruiken om sympathie op te wekken bij medekandidaten. Maar deze uitspraak van Keizers is uit de montage gehaald, waardoor het lijkt alsof de actrice dit verzint. En hier is ze bepaald niet blij mee. Op social media laat ze weten dat ze hoopt dat deze ‘medekandidaat’ nog zijn verhaal zal doen…

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's