Wouke van Scherrenburg haalt nóg uit naar Pim Fortuyn: "Hij was ook een ruziemaker!"

Wouke van Scherrenburg haalt nóg uit naar Pim Fortuyn: "Hij was ook een ruziemaker!"

Bijna twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn kan Wouke van Scherrenburg, een parlementair verslaggever die regelmatig met Fortuyn in de clinch lag ("Ga lekker naar huis, koken"), het niet laten om nog eens uit te halen naar de vermoorde politicus: "Hij wás ook een ruziemaker!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wouke van Scherrenburg</em> haalt nóg uit naar <em>Pim Fortuyn</em>: &quot;Hij was ook een ruziemaker!&quot; Bijna twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn kan Wouke van Scherrenburg, een parlementair verslaggever die regelmatig met Fortuyn in de clinch lag ("Ga lekker naar huis, koken"), het niet laten om nog eens uit te halen naar de vermoorde politicus: "Hij wás ook een ruziemaker!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. VerwarringJoost Vullings is bezig met een betoog dat Fortuyn voor verwarring zorgde door eigenlijk alles anders te doen dan andere politici. Zo was hij zeer openhartig over zijn privéleven, maar was hij ook niet bang om de aanval op de media in te zetten. Van Scherrenburg plaatst hier haar vileine opmerking dat Fortuyn inderdaad een "ruziemaker" was. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouke van Scherrenburg haalt nóg uit naar Pim Fortuyn: "Hij was ook een ruziemaker!"

Verwarring
Joost Vullings is bezig met een betoog dat Fortuyn voor verwarring zorgde door eigenlijk alles anders te doen dan andere politici. Zo was hij zeer openhartig over zijn privéleven, maar was hij ook niet bang om de aanval op de media in te zetten. Van Scherrenburg plaatst hier haar vileine opmerking dat Fortuyn inderdaad een "ruziemaker" was.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouke van Scherrenburg haalt nóg uit naar Pim Fortuyn: "Hij was ook een ruziemaker!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV