Maud is teleurgesteld (Boer zoekt vrouw): ‘Je sloeg een arm om Nans heen’

Maud is teleurgesteld (Boer zoekt vrouw): ‘Je sloeg een arm om Nans heen’

Maud is niet blij in Boer zoekt vrouw. Ze is verdrietig en teleurgesteld, zo vertelt ze openhartig aan haar boer Evert. Evert heeft namelijk een arm om Nans heen geslagen, de vrijgezelle dame die evenals Maud op zijn boerderij logeert.

Lees verder onder de video.

Maud is teleurgesteld (<em>Boer zoekt vrouw</em>): ‘Je sloeg een arm om Nans heen’ Maud is niet blij in Boer zoekt vrouw. Ze is verdrietig en teleurgesteld, zo vertelt ze openhartig aan haar boer Evert. Evert heeft namelijk een arm om Nans heen geslagen, de vrijgezelle dame die evenals Maud op zijn boerderij logeert. Lees verder onder de video. Maud is niet jaloers“Ik heb vandaag een teleurstelling gehad. Ik ga gewoon open zijn”, zegt Maud tegen Evert en Nans. “Jij gaf een arm om haar heen. Dat vond ik zo lief en mooi. Echt schattig, maar dan voel ik gewoon: dat doet zeer. Daardoor was ik teleurgesteld. Niet jaloers, maar ik voelde me echt een beetje… Ik zie ook dat je veel naar haar kijkt.” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw: Welke dame verlaat als eerste de boerderij van boer Evert? Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Cora hopt van Evert naar zijn broer Koop Bekijk deze video »

Maud is niet jaloers
“Ik heb vandaag een teleurstelling gehad. Ik ga gewoon open zijn”, zegt Maud tegen Evert en Nans. “Jij gaf een arm om haar heen. Dat vond ik zo lief en mooi. Echt schattig, maar dan voel ik gewoon: dat doet zeer. Daardoor was ik teleurgesteld. Niet jaloers, maar ik voelde me echt een beetje… Ik zie ook dat je veel naar haar kijkt.”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV