Eetproef in Expeditie Robinson: kotsgeluiden vliegen je om de oren (video)

Eetproef in Expeditie Robinson: kotsgeluiden vliegen je om de oren (video)

Zorg dat je vanavond gegeten hebt, want de eetproef staat op het menu. En het hapje dat wordt onthuld wordt met weinig enthousiasme onthaald. Bekijk het Expeditie Robinson-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Eetproef in <em>Expeditie Robinson</em>: kotsgeluiden vliegen je om de oren (video) Zorg dat je vanavond gegeten hebt, want de eetproef staat op het menu. En het hapje dat wordt onthuld wordt met weinig enthousiasme onthaald. Bekijk het Expeditie Robinson-fragment hieronder. Lees verder onder de video. KoeienoogDe deelnemers moeten een glazig koeienoog opeten, die hen aankijkt. De kotsgeluiden vliegen je om de oren. Op de beelden is te zien dat het meerdere mensen heel wat moeite kost om het oog binnen te houden. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bizar: Bertie is 1 kilo aangekomen in Expeditie Robinson: All Stars Bekijk deze video » Spoilers: Art en Geraldine vertellen over gebeurtenissen tot nu toe in Expeditie Robinson All Stars Bekijk deze video » Bekijk ook Zien: Thomas Dekker moet Expeditie Robinson verlaten door masterplan Mariana Verkerk Bekijk deze video » Video: zo kwam masterplan Mariana Verkerk tot stand in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Eetproef in Expeditie Robinson: kotsgeluiden vliegen je om de oren (video)

Koeienoog
De deelnemers moeten een glazig koeienoog opeten, die hen aankijkt. De kotsgeluiden vliegen je om de oren. Op de beelden is te zien dat het meerdere mensen heel wat moeite kost om het oog binnen te houden.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV