Eus' Boekenclub: rapper Donnie luistert boek tijdens kijken naar darts

Eus' Boekenclub: rapper Donnie luistert boek tijdens kijken naar darts

Rapper Donnie vertelt in Eus' Boekenclub dat hij op een bijzondere manier een boek heeft ‘gelezen’. Hij ging voor het luisterboek en vond een perfect moment om de inhoud tot zich te nemen: tijdens het kijken naar een potje darts op tv.

Bekijk de video van Eus' Boekenclub hieronder.

Eus' Boekenclub is deze week elke werkdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eus' Boekenclub</em>: rapper Donnie luistert boek tijdens kijken naar darts Rapper Donnie vertelt in Eus' Boekenclub dat hij op een bijzondere manier een boek heeft ‘gelezen’. Hij ging voor het luisterboek en vond een perfect moment om de inhoud tot zich te nemen: tijdens het kijken naar een potje darts op tv. Bekijk de video van Eus' Boekenclub hieronder. Eus' Boekenclub is deze week elke werkdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol maakt RTL-aanwinst Renze Klamer met de grond gelijk: "Hij kan niks!" Bekijk deze video » Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eus' Boekenclub: rapper Donnie luistert boek tijdens kijken naar darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV