André Rieu op bloemeneiland Mainau Tweede Paasdag op tv: bekijk eerste beelden

André Rieu op bloemeneiland Mainau Tweede Paasdag op tv: bekijk eerste beelden

Als je op Tweede Paasdag in de stemming bent voor wat vioolmuziek en een heerlijke wals, dan zit je goed bij NPO 1. Op deze zender kun je in de ochtend namelijk kijken naar André Rieu op het bloemeneiland Mainau, een liveregistratie van het concert van het Johan Strauss Orkest onder leiding van de Nederlandse violist. Ze spelen bekende liedjes zoals Mama, You raise me up en Send in the Clowns.

Bekijk de eerste beelden van André Rieu op het bloemeneiland Mainau hieronder.

André Rieu op het bloemeneiland Mainau is Tweede Paasdag (maandag 18 april) om 10.55 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je André Rieu op het bloemeneiland Mainau terugkijken bij Gids.tv.

<em>André Rieu op bloemeneiland Mainau</em> Tweede Paasdag op tv: bekijk eerste beelden Als je op Tweede Paasdag in de stemming bent voor wat vioolmuziek en een heerlijke wals, dan zit je goed bij NPO 1. Op deze zender kun je in de ochtend namelijk kijken naar André Rieu op het bloemeneiland Mainau, een liveregistratie van het concert van het Johan Strauss Orkest onder leiding van de Nederlandse violist. Ze spelen bekende liedjes zoals Mama, You raise me up en Send in the Clowns. Bekijk de eerste beelden van André Rieu op het bloemeneiland Mainau hieronder. André Rieu op het bloemeneiland Mainau is Tweede Paasdag (maandag 18 april) om 10.55 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je André Rieu op het bloemeneiland Mainau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's