Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat"

Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat"

Danny de Munk liet eerder in een roddelblad weten niet bang te zijn voor de juicechannels. Maar toen Yvonne dit berichtje deelde op haar Instagram, stroomde haar DM vol met juice over de zanger. Donderdag 14 april deelt Yvonne Coldeweijer een video over Danny's geheime leven. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen, en vooral tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat. Bekijk de video over Danny hieronder.

Yvonne Coldeweijer: &quot;Vreemdganger <em>Danny de Munk</em> misdroeg zich tijdens <em>Ciske de Rat</em>&quot; Danny de Munk liet eerder in een roddelblad weten niet bang te zijn voor de juicechannels. Maar toen Yvonne dit berichtje deelde op haar Instagram, stroomde haar DM vol met juice over de zanger. Donderdag 14 april deelt Yvonne Coldeweijer een video over Danny's geheime leven. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen, en vooral tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat. Bekijk de video over Danny hieronder. Seks in de coulisseDanny de Munk is een vreemdganger, laat Yvonne weten. Ze moest hierom gieren, want ze verwachtte dit niet: "Ik heb wel honderden DM's hierover gekregen." Hij zou seks hebben gehad in de coulisse en de tourbus van Ciske de Rat. Ook zou hij drugs hebben gebruikt tijdens de voorstellingen. Een vrouw die achter de schermen bij Ciske de Rat werkte berichtte Yvonne ook en vertelde het volgende: "Een meisje werkte achter de schermen en Danny had haar nummer via de productie opgevraagd en vroeg haar na een show naar zijn vakantiehuisje te komen. Daar hadden zij seks onder invloed van drugs." Bekijk hierboven de hele video over Danny de Munk. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Samantha Steenwijk klaagt me aan' (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes is niet de vader van André Hazes jr. en dit is het bewijs' Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat"

Seks in de coulisse
Danny de Munk is een vreemdganger, laat Yvonne weten. Ze moest hierom gieren, want ze verwachtte dit niet: "Ik heb wel honderden DM's hierover gekregen." Hij zou seks hebben gehad in de coulisse en de tourbus van Ciske de Rat. Ook zou hij drugs hebben gebruikt tijdens de voorstellingen. Een vrouw die achter de schermen bij Ciske de Rat werkte berichtte Yvonne ook en vertelde het volgende: "Een meisje werkte achter de schermen en Danny had haar nummer via de productie opgevraagd en vroeg haar na een show naar zijn vakantiehuisje te komen. Daar hadden zij seks onder invloed van drugs."

Bekijk hierboven de hele video over Danny de Munk.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV