Video: Rob Goossens zegt opnieuw in RTL Boulevard dat Johnny de Mol van de buis moet

Video: Rob Goossens zegt opnieuw in RTL Boulevard dat Johnny de Mol van de buis moet

De vete tussen Johnny de Mol en zijn ex Shima Kaes is een warrig moddergevecht geworden. Johnny ontkent alle beschuldigingen van mishandeling en wil de zaak niet in de media voeren. En daarom moet hij maar eens een tijdje van de buis, vinden veel mensen. Zo ook Rob Goossens.

Lees verder onder de video.

Video: Rob Goossens zegt opnieuw in <em>RTL Boulevard</em> dat <em>Johnny de Mol</em> van de buis moet De vete tussen Johnny de Mol en zijn ex Shima Kaes is een warrig moddergevecht geworden. Johnny ontkent alle beschuldigingen van mishandeling en wil de zaak niet in de media voeren. En daarom moet hij maar eens een tijdje van de buis, vinden veel mensen. Zo ook Rob Goossens. Lees verder onder de video. RechtzaakDe Mol heeft justitie gevraagd om vaart te maken zodat de zaak behandeld kan worden daar waar het hoort; in de rechtszaal. Maar tot nu toe is het strijdtoneel vooral aan talkshowtafels en natuurlijk in de studio van RTL Boulevard. Rob Goossens denkt dat Johnny er goed aan doet om voorlopig van de buis te verdwijnen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Rob Goossens zegt opnieuw in RTL Boulevard dat Johnny de Mol van de buis moet

Rechtzaak
De Mol heeft justitie gevraagd om vaart te maken zodat de zaak behandeld kan worden daar waar het hoort; in de rechtszaal. Maar tot nu toe is het strijdtoneel vooral aan talkshowtafels en natuurlijk in de studio van RTL Boulevard. Rob Goossens denkt dat Johnny er goed aan doet om voorlopig van de buis te verdwijnen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's