Sébas Diekstra in Boulevard: 'Slachtoffers The Voice niet langer in de kou laten staan'

Sébas Diekstra in Boulevard: 'Slachtoffers The Voice niet langer in de kou laten staan'

Sébas Diekstra in <em>Boulevard</em>: 'Slachtoffers <em>The Voice</em> niet langer in de kou laten staan' Woensdag werd in bekend dat advocaat Sébas Diekstra een onafhankelijk onderzoek naar de incidenten rond The Voice heeft aangevraagd bij de overheid. Volgens de advocaat zijn er heel veel slachtoffers die de stap naar de politie te groot vinden en geen vertrouwen hebben in Van Doorne. 'Op dit moment zijn er veel slachtoffers die de stap naar de politie niet willen zetten, maar ook zeker niet in gesprek willen met een advocatenkantoor dat door de producent is ingehuurd voor een intern en partijdig onderzoek. Deze slachtoffers mogen wij niet langer in de kou laten staan.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sébas Diekstra in Boulevard: 'Slachtoffers The Voice niet langer in de kou laten staan'

Woensdag werd in bekend dat advocaat Sébas Diekstra een onafhankelijk onderzoek naar de incidenten rond The Voice heeft aangevraagd bij de overheid. Volgens de advocaat zijn er heel veel slachtoffers die de stap naar de politie te groot vinden en geen vertrouwen hebben in Van Doorne. 'Op dit moment zijn er veel slachtoffers die de stap naar de politie niet willen zetten, maar ook zeker niet in gesprek willen met een advocatenkantoor dat door de producent is ingehuurd voor een intern en partijdig onderzoek. Deze slachtoffers mogen wij niet langer in de kou laten staan.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV