Johan Derksen over masturberen: "'s Ochtends na koffie beginnen, vlak voor avondeten klaar"

Johan Derksen over masturberen: "'s Ochtends na koffie beginnen, vlak voor avondeten klaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over masturberen: &quot;'s Ochtends na koffie beginnen, vlak voor avondeten klaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hilariteit alom in Vandaag Inside als het onderwerp masturberen ter sprake komt. Wilfred Genee wil van René van der Gijp weten wat zijn zwaarste blessure door zelfbevrediging is en Van der Gijp komt op de proppen met een elleboog uit de kom. Johan Derksen heeft echter een heel ander probleem: "Als ik 's ochtends na de koffie begin ben ik vlak voor het avondeten klaar." De meligheid wordt nog groter als blijkt dat de regie een masturberende bever op de achtergrond heeft geprojecteerd... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hilariteit alom in Vandaag Inside als het onderwerp masturberen ter sprake komt. Wilfred Genee wil van René van der Gijp weten wat zijn zwaarste blessure door zelfbevrediging is en Van der Gijp komt op de proppen met een elleboog uit de kom. Johan Derksen heeft echter een heel ander probleem: "Als ik 's ochtends na de koffie begin ben ik vlak voor het avondeten klaar." De meligheid wordt nog groter als blijkt dat de regie een masturberende bever op de achtergrond heeft geprojecteerd...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's