René van der Gijp is klaar met André Onana: "Weg ermee, gekkigheid!"

René van der Gijp is klaar met André Onana: "Weg ermee, gekkigheid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> is klaar met <em>André Onana</em>: &quot;Weg ermee, gekkigheid!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het lijkt waarschijnlijk dat Maarten Stekelenburg, die is hersteld van een hardnekkige blessure, zondag (17 april) de bekerfinale tegen PSV gaat keepen. André Onana heeft het na afgelopen week definitief verbruid bij spelers en staf van Ajax. René van der Gijp is ook helemaal klaar met de Kameroener: "Die moet je niet meer laten genieten van zo'n bekerfinale. Weg ermee, gekkigheid." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het lijkt waarschijnlijk dat Maarten Stekelenburg, die is hersteld van een hardnekkige blessure, zondag (17 april) de bekerfinale tegen PSV gaat keepen. André Onana heeft het na afgelopen week definitief verbruid bij spelers en staf van Ajax. René van der Gijp is ook helemaal klaar met de Kameroener: "Die moet je niet meer laten genieten van zo'n bekerfinale. Weg ermee, gekkigheid."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's