Lia van Bekhoven in Op1 over docu Elizabeth II: 'We weten weinig van haar'

Lia van Bekhoven in Op1 over docu Elizabeth II: 'We weten weinig van haar'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Lia van Bekhoven in <em>Op1</em> over docu <em>Elizabeth II</em>: 'We weten weinig van haar' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanaf volgende week is de documentaire Elizabeth: A Portrait in Parts in de bioscoop te zien ter ere van het 70-jarig jubileum van de langstzittende monarch ooit. Aan de hand van unieke beelden wordt The Queen gevolgd van haar jonge jaren tot aan de dag van vandaag. Correspondent in het Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven vertelt in Op1: 'Ze is de bekendste vrouw ter wereld, maar ze is ook degene van wie je heel weinig weet.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lia van Bekhoven in Op1 over docu Elizabeth II: 'We weten weinig van haar'

Vanaf volgende week is de documentaire Elizabeth: A Portrait in Parts in de bioscoop te zien ter ere van het 70-jarig jubileum van de langstzittende monarch ooit. Aan de hand van unieke beelden wordt The Queen gevolgd van haar jonge jaren tot aan de dag van vandaag. Correspondent in het Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven vertelt in Op1: 'Ze is de bekendste vrouw ter wereld, maar ze is ook degene van wie je heel weinig weet.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV