Johan Derksen verbijsterd: 60 miljard naar milieu, maar burgers kunnen rekening niet betalen

Johan Derksen verbijsterd: 60 miljard naar milieu, maar burgers kunnen rekening niet betalen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> verbijsterd: 60 miljard naar <em>milieu</em>, maar burgers kunnen rekening niet betalen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Als we minister-president Mark Rutte moeten geloven komen er zware tijden aan voor Nederland. De inflatie heeft een recordhoogte bereikt en dat gaan we allemaal voelen in de portemonnee, maar daar komt nog een gat op de begroting van het kabinet bij. Nu hebben Rutte en consorten zestig miljard euro gereserveerd voor milieuprojecten die risicovol zijn, terwijl gewone burgers hun energierekening niet meer kunnen betalen. Johan Derksen is verbijsterd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Als we minister-president Mark Rutte moeten geloven komen er zware tijden aan voor Nederland. De inflatie heeft een recordhoogte bereikt en dat gaan we allemaal voelen in de portemonnee, maar daar komt nog een gat op de begroting van het kabinet bij. Nu hebben Rutte en consorten zestig miljard euro gereserveerd voor milieuprojecten die risicovol zijn, terwijl gewone burgers hun energierekening niet meer kunnen betalen. Johan Derksen is verbijsterd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's