Winston Gerschtanowitz onder vuur bij Eva Jinek: "Opgericht om knaken te verdienen!"

Winston Gerschtanowitz onder vuur bij Eva Jinek: "Opgericht om knaken te verdienen!"

Winston Gerschtanowitz zat donderdagavond bij Jinek om zijn deelname aan het initiatief EarthToday te verdedigen. Dit bedrijf pretendeert het beste voor te hebben met de natuur, maar ondertussen kleeft er een zéér interessant verdienmodel aan. Eva Jinek valt Gerschtanowitz keihard aan: "Jullie hebben een bedrijf opgericht om heel veel knaken te verdienen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Winston Gerschtanowitz</em> onder vuur bij <em>Eva Jinek</em>: &quot;Opgericht om knaken te verdienen!&quot; Winston Gerschtanowitz zat donderdagavond bij Jinek om zijn deelname aan het initiatief EarthToday te verdedigen. Dit bedrijf pretendeert het beste voor te hebben met de natuur, maar ondertussen kleeft er een zéér interessant verdienmodel aan. Eva Jinek valt Gerschtanowitz keihard aan: "Jullie hebben een bedrijf opgericht om heel veel knaken te verdienen!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Schijn tegenHet is de tweede dag op rij dat Jinek aandacht besteedt aan EarthToday. Woensdag probeerde oprichter Constance Scholten het uit te leggen - wat niet helemaal lukte - en nu is het dus de beurt aan presentator Gerschtanowitz. Hij wordt echter van alle kanten aangevallen: ook Sander Schimmelpenninck en Alexander Klöpping lijken de onderste steen boven te willen hebben. Gerschtanowitz zegt te beseffen dat hij de schijn tegen heeft. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Winston Gerschtanowitz onder vuur bij Eva Jinek: "Opgericht om knaken te verdienen!"

Schijn tegen
Het is de tweede dag op rij dat Jinek aandacht besteedt aan EarthToday. Woensdag probeerde oprichter Constance Scholten het uit te leggen - wat niet helemaal lukte - en nu is het dus de beurt aan presentator Gerschtanowitz. Hij wordt echter van alle kanten aangevallen: ook Sander Schimmelpenninck en Alexander Klöpping lijken de onderste steen boven te willen hebben. Gerschtanowitz zegt te beseffen dat hij de schijn tegen heeft.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV