Jinek gemist? Mark Rutte kon lekker roddelen met 'fijn mens' Lilianne Ploumen

Jinek gemist? Mark Rutte kon lekker roddelen met 'fijn mens' Lilianne Ploumen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda spreekt in Jinek met verschillende politici over het vertrek van Lilianne Ploumen (PvdA). “Het is een hele fijne collega, maar ook iemand met wie je achter de schermen lol kan hebben”, zo reageert premier Mark Rutte. “Nog eens een beetje kan roddelen, zonder dat het ten koste gaat van anderen, vanzelfsprekend. Een heel fijn mens.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Mark Rutte kon lekker roddelen met 'fijn mens' Lilianne Ploumen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda spreekt in Jinek met verschillende politici over het vertrek van Lilianne Ploumen (PvdA). “Het is een hele fijne collega, maar ook iemand met wie je achter de schermen lol kan hebben”, zo reageert premier Mark Rutte. “Nog eens een beetje kan roddelen, zonder dat het ten koste gaat van anderen, vanzelfsprekend. Een heel fijn mens.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Mark Rutte kon lekker roddelen met 'fijn mens' Lilianne PloumenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV