Alexander Klöpping in Jinek over grote overname Pódimo: ‘Podcast is zó’n groeimarkt’

Alexander Klöpping in Jinek over grote overname Pódimo: ‘Podcast is zó’n groeimarkt’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Aan tafel bij Jinek wordt gesproken over het feit dat de podcast binnenkort niet meer altijd en overal gratis zal zijn. De Deense podcast-grootmacht Pódimo heeft namelijk de Nederlandse uitgever Dag en Nacht Media overgenomen en dat gaat naar verwachting voor verandering zorgen. “Dit wordt een grote markt, is mijn voorspelling”, zegt Alexander Klöpping. “Niet alleen voor Pódimo, maar podcast is zo’n groeimarkt, al die bedrijven willen daar iets mee.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Alexander Klöpping in <em>Jinek</em> over grote overname Pódimo: ‘Podcast is zó’n groeimarkt’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Aan tafel bij Jinek wordt gesproken over het feit dat de podcast binnenkort niet meer altijd en overal gratis zal zijn. De Deense podcast-grootmacht Pódimo heeft namelijk de Nederlandse uitgever Dag en Nacht Media overgenomen en dat gaat naar verwachting voor verandering zorgen. “Dit wordt een grote markt, is mijn voorspelling”, zegt Alexander Klöpping. “Niet alleen voor Pódimo, maar podcast is zo’n groeimarkt, al die bedrijven willen daar iets mee.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Klöpping in Jinek over grote overname Pódimo: ‘Podcast is zó’n groeimarkt’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV