Code van Coppens: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf?

Code van Coppens: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf?

In Code van Coppens belanden Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert deze week in een nogal angstaanjagende escaperoom. Thomas ligt onder een guillotine en de comédienne moet een touw doorhakken. Hopelijk is het de goede, want ze zijn bang dat anders de kop van Thomas eraf wordt gehakt…

Bekijk de video van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf? In Code van Coppens belanden Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert deze week in een nogal angstaanjagende escaperoom. Thomas ligt onder een guillotine en de comédienne moet een touw doorhakken. Hopelijk is het de goede, want ze zijn bang dat anders de kop van Thomas eraf wordt gehakt… Bekijk de video van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Code van Coppens: Katja Schuurman vindt elektrische schokken ‘heel onplezierig’ Bekijk deze video » Code van Coppens gemist? Katja Schuurman staat doodsangsten uit door spin Bekijk deze video »
TV :
Code van Coppens: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf?

Actuele video's

Meer actuele video's