Robin durft met hoofd niet in aquarium (De Alleskunner VIPS): ‘Dan raak ik in paniek’

Robin durft met hoofd niet in aquarium (De Alleskunner VIPS): ‘Dan raak ik in paniek’

In De Alleskunner VIPS krijgen alle bekende Nederlanders een aquarium voor hun neus. Ze moeten met hun hoofd de bak water in om een visje eruit te halen, maar Robin laat deze opdracht aan zich voorbijgaan. “Ik kan dit echt niet, ik krijg dit niet voor elkaar. Ik blokkeer, ik kan daar niet in”, aldus Robin. “Dan raak ik in paniek’

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Robin durft met hoofd niet in aquarium (<em>De Alleskunner VIPS</em>): ‘Dan raak ik in paniek’ In De Alleskunner VIPS krijgen alle bekende Nederlanders een aquarium voor hun neus. Ze moeten met hun hoofd de bak water in om een visje eruit te halen, maar Robin laat deze opdracht aan zich voorbijgaan. “Ik kan dit echt niet, ik krijg dit niet voor elkaar. Ik blokkeer, ik kan daar niet in”, aldus Robin. “Dan raak ik in paniek’ Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner VIPS: Koen Kardashian dolgelukkig als hij ei-opdracht wint Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: welke BN'er krijgt met glas water alle kaarsen uit? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV