Boer zoekt vrouw: boerin Janine ontwijkt ‘moeilijke vraag’ van Sander

Boer zoekt vrouw: boerin Janine ontwijkt ‘moeilijke vraag’ van Sander

De vonken spatten er nog niet bepaald vanaf op de boerderij van Janine in Boer zoekt vrouw. Sander doet een poging om een dieper gesprek te voeren, maar Janine weet niet goed wat ze hiermee aan moet. “Je stelt wel moeilijke vragen.” Ze belooft er later op terug te komen…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: boerin Janine ontwijkt ‘moeilijke vraag’ van Sander De vonken spatten er nog niet bepaald vanaf op de boerderij van Janine in Boer zoekt vrouw. Sander doet een poging om een dieper gesprek te voeren, maar Janine weet niet goed wat ze hiermee aan moet. “Je stelt wel moeilijke vragen.” Ze belooft er later op terug te komen… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV