Zondag is het D-day in Million Dollar Island: dit gebeurde tot nu toe

Zondag is het D-day in Million Dollar Island: dit gebeurde tot nu toe

Zondag breekt een belangrijk moment aan in de uitzending van Million Dollar Island. Het is dan namelijk D-day, dit betekent dat er op het eiland alleen nog plaats is voor mensen met een polsbandje. Deelnemers die geen bandje (ter waarde van 10.000 euro) hebben, krijgen nog een laatste kans om in het spel te blijven. De strijd wordt vanaf nu heftiger, want bij spellen moeten voortaan alle bandjes worden ingezet, verliezers moeten dan per direct het eiland verlaten. Hoog tijd om even terug te blikken op de eerste zes afleveringen…

Bekijk een recap van Million Dollar Island tot nu toe in de video hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Zondag is het D-day in <em>Million Dollar Island</em>: dit gebeurde tot nu toe Zondag breekt een belangrijk moment aan in de uitzending van Million Dollar Island. Het is dan namelijk D-day, dit betekent dat er op het eiland alleen nog plaats is voor mensen met een polsbandje. Deelnemers die geen bandje (ter waarde van 10.000 euro) hebben, krijgen nog een laatste kans om in het spel te blijven. De strijd wordt vanaf nu heftiger, want bij spellen moeten voortaan alle bandjes worden ingezet, verliezers moeten dan per direct het eiland verlaten. Hoog tijd om even terug te blikken op de eerste zes afleveringen… Bekijk een recap van Million Dollar Island tot nu toe in de video hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bijna D-day op Million Dollar Island: deelnemers zonder polsbandje moeten naar huis Bekijk deze video » Ruzie om bandjes in Million Dollar Island: ‘Voel me ontzettend door jullie bedreigd’ Bekijk deze video »
TV :
Zondag is het D-day in Million Dollar Island: dit gebeurde tot nu toeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV