Video: overval op villa in Bussum in de vroege ochtend (RTL Nieuws)

Video: overval op villa in Bussum in de vroege ochtend (RTL Nieuws)

Video: overval op villa in Bussum in de vroege ochtend (<em>RTL Nieuws</em>) Rond 06.00 uur donderdagochtend werd de bewoner van een villa in Bussum wakker van een geluid. Kort daarna staan twee overvallers in zijn woning. Ze bedreigen de bewoner en eisen zijn waardevolle spullen. Verslaggever Miriam van 't Veer van RTL Nieuws is ter plaatse. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Oekraïense verzorger brengt kangoeroes en tapirs in veiligheid Bekijk deze video » Bijzondere beelden uit Shanghai: Stad met 26 miljoen inwoners volledig op slot Bekijk deze video » Video: René Pol levert opgeknapte Nederlandse ambulances aan Oekraïne Bekijk deze video » Bizarre beelden: Kebab naar de ruimte gestuurd vanuit Turkije Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: overval op villa in Bussum in de vroege ochtend (RTL Nieuws)

Rond 06.00 uur donderdagochtend werd de bewoner van een villa in Bussum wakker van een geluid. Kort daarna staan twee overvallers in zijn woning. Ze bedreigen de bewoner en eisen zijn waardevolle spullen. Verslaggever Miriam van 't Veer van RTL Nieuws is ter plaatse. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: overval op villa in Bussum in de vroege ochtend (RTL Nieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV