Zien: Prins Harry en Meghan aangekomen in Nederland voor Invictus Games

Zien: Prins Harry en Meghan aangekomen in Nederland voor Invictus Games

Na twee jaar uitstel vinden dit weekend eindelijk de Invictus Games plaats in Den Haag, het sportevenement voor militairen en veteranen met een psychische of lichamelijke verwonding door hun werk. Prins Harry en Meghan Markle zijn daarbij aanwezig en dat is best bijzonder te noemen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prins Harry</em> en <em>Meghan</em> aangekomen in Nederland voor Invictus Games Na twee jaar uitstel vinden dit weekend eindelijk de Invictus Games plaats in Den Haag, het sportevenement voor militairen en veteranen met een psychische of lichamelijke verwonding door hun werk. Prins Harry en Meghan Markle zijn daarbij aanwezig en dat is best bijzonder te noemen. Tekst gaat verder onder de video. Prins Harry en Meghan in NederlandRoyaltyreporter Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard dat prins Harry tot en met volgende week vrijdag in Nederland verblijft, Meghan gaat naar verluidt eerder terug naar Amerika. Het stel overnacht waarschijnlijk in Amsterdam. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Prins Harry en Meghan aangekomen in Nederland voor Invictus Games

Prins Harry en Meghan in Nederland
Royaltyreporter Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard dat prins Harry tot en met volgende week vrijdag in Nederland verblijft, Meghan gaat naar verluidt eerder terug naar Amerika. Het stel overnacht waarschijnlijk in Amsterdam.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV