Ron Keller in Khalid & Sophie over Biden: 'Poetin oorlogsmisdadiger noemen helpt niet'

Ron Keller in Khalid & Sophie over Biden: 'Poetin oorlogsmisdadiger noemen helpt niet'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Ron Keller in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Biden: 'Poetin oorlogsmisdadiger noemen helpt niet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Oud-ambassadeur in Rusland Ron Keller is te gast bij Khalid & Sophie om te spreken over de huidige situatie in Rusland. President Biden heeft zich in de afgelopen weken stevig uitgesproken Keller: 'Biden en Poetin zullen een papier moeten tekenen waarin veiligheid wordt gegarandeerd, dan helpt het niet op elkaar oorlogsmisdadiger te noemen.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ron Keller in Khalid & Sophie over Biden: 'Poetin oorlogsmisdadiger noemen helpt niet'

Oud-ambassadeur in Rusland Ron Keller is te gast bij Khalid & Sophie om te spreken over de huidige situatie in Rusland. President Biden heeft zich in de afgelopen weken stevig uitgesproken Keller: 'Biden en Poetin zullen een papier moeten tekenen waarin veiligheid wordt gegarandeerd, dan helpt het niet op elkaar oorlogsmisdadiger te noemen.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV