HLF8 gemist? Bente, Meau en Frenna trappen het festivalseizoen af

HLF8 gemist? Bente, Meau en Frenna trappen het festivalseizoen af

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 15 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Bente, Meau en Frenna trappen het <em>festivalseizoen</em> af Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 15 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het festivalseizoen is officieel begonnen en met de verdwenen coronamaatregelen kunnen veel Nederlanders niet wachten om eindelijk weer te feesten. Artiesten Bente, Meau en Frenna bespreken het festivalseizoen in HLF8. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het festivalseizoen is officieel begonnen en met de verdwenen coronamaatregelen kunnen veel Nederlanders niet wachten om eindelijk weer te feesten. Artiesten Bente, Meau en Frenna bespreken het festivalseizoen in HLF8.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's