Zien: privéberichten Johnny Depp over 'vermoorden' Amber Heard lekken uit

Zien: privéberichten Johnny Depp over 'vermoorden' Amber Heard lekken uit

Zien: privéberichten <em>Johnny Depp</em> over 'vermoorden' Amber Heard lekken uit Al jarenlang is er een groot moddergevecht gaande tussen Johnny Depp en Amber Heard. Deze week begon een nieuwe rechtszaak tussen de ex-geliefden waarin hij haar aanklaagt voor smaad en zij hem op haar beurt weer voor laster. En dit allemaal naar aanleiding van het in 2018 gepubliceerde artikel over huiselijk geweld, waarin eigenlijk niemand met naam en toenaam werd genoemd. RTL Boulevard maakte er een item over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Zien: privéberichten Johnny Depp over 'vermoorden' Amber Heard lekken uit

Al jarenlang is er een groot moddergevecht gaande tussen Johnny Depp en Amber Heard. Deze week begon een nieuwe rechtszaak tussen de ex-geliefden waarin hij haar aanklaagt voor smaad en zij hem op haar beurt weer voor laster. En dit allemaal naar aanleiding van het in 2018 gepubliceerde artikel over huiselijk geweld, waarin eigenlijk niemand met naam en toenaam werd genoemd. RTL Boulevard maakte er een item over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV