Zien: FC Emmen dankzij schitterende goal Rui Mendes terug in de Eredivisie

Zien: FC Emmen dankzij schitterende goal Rui Mendes terug in de Eredivisie

FC Emmen keer na één jaar afwezigheid terug in de Eredivisie. Na een minder begin in de Keuken Kampioen Divisie, drie nederlagen in de eerste vijf wedstrijden, raakte Emmen op stoom. Dankzij de 0-1 overwinning op FC Dordrecht zijn de Emmenaren nu al zeker van promotie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>FC Emmen</em> dankzij schitterende goal <em>Rui Mendes</em> terug in de <em>Eredivisie</em> FC Emmen keer na één jaar afwezigheid terug in de Eredivisie. Na een minder begin in de Keuken Kampioen Divisie, drie nederlagen in de eerste vijf wedstrijden, raakte Emmen op stoom. Dankzij de 0-1 overwinning op FC Dordrecht zijn de Emmenaren nu al zeker van promotie. Tekst gaat verder onder de video. FC Dordrecht - FC EmmenEmmen had al snel controle over de wedstrijd, maar het meest spectaculaire moment werd halverwege de eerste helft verzorgd door FC Dordrecht. In de blessuretijd van de eerste helft was het toch raak voor Emmen. Rui Mendes was er als de kippen bij om na een diepe bal de 0-1 binnen te lobben, nadat de verdediging van Dordrecht er niet goed uitzag. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Emmen - NAC Breda (play-offs promotie/degradatie) Bekijk deze video » Samenvatting FC Volendam - FC Emmen (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: FC Emmen dankzij schitterende goal Rui Mendes terug in de Eredivisie

FC Dordrecht - FC Emmen
Emmen had al snel controle over de wedstrijd, maar het meest spectaculaire moment werd halverwege de eerste helft verzorgd door FC Dordrecht. In de blessuretijd van de eerste helft was het toch raak voor Emmen. Rui Mendes was er als de kippen bij om na een diepe bal de 0-1 binnen te lobben, nadat de verdediging van Dordrecht er niet goed uitzag.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV