Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: bisschopwoning in Griekenland

Ik vertrek: bisschopwoning in Griekenland Vanavond in Ik vertrek het verhaal van de 51-jarige Jolanda, die haar rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer verruilt voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Zal dit buitenlandse avontuur slagen? VriendJolanda reist niet alleen naar Griekenland, want ze neemt haar vriend Peter (50) mee. Die was voor hun ontmoeting nog nooit in Griekenland geweest, maar Jolanda heeft hem weten te overtuigen wat voor fantastisch land het is. Of dat genoeg is om altijd positief gestemd te blijven valt nog te bezien... FrustratieHet stel wil het gedateerde buitenverblijf dat ze op de kop hebben getikt omtoveren tot een luxe bed & breakfast. Al snel worden de eerste fouten op de bouwplaats gemaakt; vanaf dat moment zit Jolanda erbovenop, tot grote frustratie van de klussers. Jolanda brengt een nieuw motto in haar leven: "Never assume, always check first." :[broadcast:videos](ids:"440682,438075" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond in Ik vertrek het verhaal van de 51-jarige Jolanda, die haar rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer verruilt voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Zal dit buitenlandse avontuur slagen?

Vriend
Jolanda reist niet alleen naar Griekenland, want ze neemt haar vriend Peter (50) mee. Die was voor hun ontmoeting nog nooit in Griekenland geweest, maar Jolanda heeft hem weten te overtuigen wat voor fantastisch land het is. Of dat genoeg is om altijd positief gestemd te blijven valt nog te bezien...

Frustratie
Het stel wil het gedateerde buitenverblijf dat ze op de kop hebben getikt omtoveren tot een luxe bed & breakfast. Al snel worden de eerste fouten op de bouwplaats gemaakt; vanaf dat moment zit Jolanda erbovenop, tot grote frustratie van de klussers. Jolanda brengt een nieuw motto in haar leven: "Never assume, always check first."

:[broadcast:videos](ids:"440682,438075" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV