De Verraders: ruzie Esmée van Kampen en Sylvia Geersen escaleert tijdens Ronde Tafel

De Verraders: ruzie Esmée van Kampen en Sylvia Geersen escaleert tijdens Ronde Tafel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

In de laatste aflevering van De Verraders zie je hoe de ruzie tussen Esmée van Kampen en Sylvia Geersen verder oploopt. Met als resultaat dat er wéér een Getrouwe wordt weggestuurd aan de Ronde Tafel.

Lees verder onder de video.

<em>De Verraders</em>: ruzie Esmée van Kampen en Sylvia Geersen escaleert tijdens <em>Ronde Tafel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In de laatste aflevering van De Verraders zie je hoe de ruzie tussen Esmée van Kampen en Sylvia Geersen verder oploopt. Met als resultaat dat er wéér een Getrouwe wordt weggestuurd aan de Ronde Tafel. Lees verder onder de video. StemrondeDe Getrouwen vinden het de hoogste tijd dat een Verrader het veld moet ruimen, maar de Verraders krijgen hulp van twee Getrouwen: de sluimerende ruzie van Esmée en Sylvia zorgt voor zoveel verwarring dat uiteindelijk Getrouwe Aran Bade het veld moet ruimen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Verraders: ruzie Esmée van Kampen en Sylvia Geersen escaleert tijdens Ronde Tafel

Stemronde
De Getrouwen vinden het de hoogste tijd dat een Verrader het veld moet ruimen, maar de Verraders krijgen hulp van twee Getrouwen: de sluimerende ruzie van Esmée en Sylvia zorgt voor zoveel verwarring dat uiteindelijk Getrouwe Aran Bade het veld moet ruimen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's