Video: hond gered uit brandend huis in Helmond (Hart van Nederland)

Video: hond gered uit brandend huis in Helmond (Hart van Nederland)

Video: hond gered uit brandend huis in Helmond (<em>Hart van Nederland</em>) Het is de nachtmerrie van iedere huisdierbaas: je huis staat in brand, maar je dier zit er nog in. Precies dat scenario ontvouwde zich in de nacht van vrijdag op zaterdag in Helmond. De brandweer heeft daar een hond uit een brandende woning gered. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Lachgasgebruikster sjeest als een aso over de weg tijdens politieachtervolging Bekijk deze video » Video: man overleden na schietpartij in Oss, dader op de vlucht geslagen Bekijk deze video » Video: buren vinden dode man vastgebonden in woning Utrecht (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: verfomfaaide timmerschuur op Urk blijkt archeologische schatkamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is de nachtmerrie van iedere huisdierbaas: je huis staat in brand, maar je dier zit er nog in. Precies dat scenario ontvouwde zich in de nacht van vrijdag op zaterdag in Helmond. De brandweer heeft daar een hond uit een brandende woning gered.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV