Zien: Roddelpraat buigt voor John de Mol en plaats rectificatie mishandelingszaak

Zien: Roddelpraat buigt voor John de Mol en plaats rectificatie mishandelingszaak

Juicechannel Roddelpraat gaat in op de eis van John de Mol om een recente roddel over hem te rectificeren, dat bevestigt Dennis Schouten. In een uitzending van Roddelpraat beweerden Dennis en Jan Roos dat de mediamagnaat geld zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak van Shima Kaes tegen Johnny de Mol.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Roddelpraat</em> buigt voor <em>John de Mol</em> en plaats rectificatie mishandelingszaak Juicechannel Roddelpraat gaat in op de eis van John de Mol om een recente roddel over hem te rectificeren, dat bevestigt Dennis Schouten. In een uitzending van Roddelpraat beweerden Dennis en Jan Roos dat de mediamagnaat geld zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak van Shima Kaes tegen Johnny de Mol. Tekst gaat verder onder de video. Rectificatie RoddelpraatVolgens Schouten heeft procederen tegen een miljardair geen zin, het zou namelijk lang duren en kost heel veel geld. Daarnaast heeft Roddelpraat momenteel nog een hoger beroep lopen tegen artiest Famke Louise, de mannen van Roddelpraat zouden niet zitten te wachten op nog een rechtszaak. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rectificatie Roddelpraat
Volgens Schouten heeft procederen tegen een miljardair geen zin, het zou namelijk lang duren en kost heel veel geld. Daarnaast heeft Roddelpraat momenteel nog een hoger beroep lopen tegen artiest Famke Louise, de mannen van Roddelpraat zouden niet zitten te wachten op nog een rechtszaak.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's