Rob Goossens over juicekanalen: "Ze zijn alleen bang voor John de Mol"

Rob Goossens over juicekanalen: "Ze zijn alleen bang voor John de Mol"

Danny de Munk is het volgende "slachtoffer" van de juicekanalen, nadat hij vorig weekend aangaf "niet bang te zijn". Volgens Rob Goossens in RTL Boulevard is er maar één iemand voor wie de kanalen zelf bang zijn: John de Mol.

<em>Rob Goossens</em> over juicekanalen: &quot;Ze zijn alleen bang voor <em>John de Mol</em>&quot; Danny de Munk is het volgende "slachtoffer" van de juicekanalen, nadat hij vorig weekend aangaf "niet bang te zijn". Volgens Rob Goossens in RTL Boulevard is er maar één iemand voor wie de kanalen zelf bang zijn: John de Mol. "Prima vinden"Volgens Goossens is in het geval van Stage Entertainment extra voorzichtigheid geboden: "Daar zijn ook kinderen bij die bij die musicals betrokken zijn. Yvonne lijkt dit allemaal prima te vinden. Eigenlijk is alleen met John de Mol niet te vechten, zegt bijvoorbeeld Roddelpraat." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Zien: Roddelpraat buigt voor John de Mol en plaats rectificatie mishandelingszaak Bekijk deze video » Video: Toch onderzoek naar wangedrag van Danny de Munk Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens over juicekanalen: "Ze zijn alleen bang voor John de Mol"

"Prima vinden"
Volgens Goossens is in het geval van Stage Entertainment extra voorzichtigheid geboden: "Daar zijn ook kinderen bij die bij die musicals betrokken zijn. Yvonne lijkt dit allemaal prima te vinden. Eigenlijk is alleen met John de Mol niet te vechten, zegt bijvoorbeeld Roddelpraat."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV