Zien: Prinses Margriet onder de indruk van verschijning Prins Harry

Zien: Prinses Margriet onder de indruk van verschijning Prins Harry

Prins Harry en Meghan zijn deze dagen in Nederland voor de opening van de Invictus Games in het Haagse Zuiderpark. Ook onze eigen prinses Margriet was daarbij aanwezig: "Ik was zeer onder de indruk van zijn band. Hij zit er met hart en ziel in."

Zien: Prinses <em>Margriet</em> onder de indruk van verschijning <em>Prins Harry</em> Prins Harry en Meghan zijn deze dagen in Nederland voor de opening van de Invictus Games in het Haagse Zuiderpark. Ook onze eigen prinses Margriet was daarbij aanwezig: "Ik was zeer onder de indruk van zijn band. Hij zit er met hart en ziel in." De mannen van DI-Rect leveren het thema-nummer van de Games: "Het is een eervolle taak, dat is bijzonder voor ons." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees ook waar je de Invictus Games op tv kunt kijken. Bekijk ook Zien: Prins Harry en Meghan aangekomen in Nederland voor Invictus Games Bekijk deze video » Sandra Schuurhof over bezoek prins Harry en Meghan Markle: "Bijzondere momenten" Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Prinses Margriet onder de indruk van verschijning Prins Harry

De mannen van DI-Rect leveren het thema-nummer van de Games: "Het is een eervolle taak, dat is bijzonder voor ons."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees ook waar je de Invictus Games op tv kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Prinses Margriet onder de indruk van verschijning Prins Harry of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV