Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de zoektocht naar de liefde van de boeren in Boer zoekt vrouw verder. Ze hebben allemaal hun eerste keuze gemaakt, maar durven ze in deze aflevering de volgende stap te zetten? ZoenOp elke boerderij logeren nog twee vrouwen óf mannen, die hopen de liefde te vinden bij 'hun' boer. De sfeer is anders, de concurrentie is meer voelbaar. We zien hoe boeren Evert en Rob er niet langer doekjes om winden: Evert zet Maud in vuur en vlam met enkele subtiele aanrakingen en Rob deelt zelfs een eerste zoen uit. TranenBoerin Janine en boer Jouke zorgen voor gezelligheid op hun boerderijen door vrienden uit te nodigen. Hoe reageren zij op hun dates, en helpt dat bij het maken van keuzes? Die keuze blijkt voor Janine steeds moeilijker te worden, met tranen tot gevolg. En de twijfelende Dinie besluit bij Hans het gesprek aan te gaan. :[broadcast:videos](ids:"441337,440786" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond gaat de zoektocht naar de liefde van de boeren in Boer zoekt vrouw verder. Ze hebben allemaal hun eerste keuze gemaakt, maar durven ze in deze aflevering de volgende stap te zetten?

Zoen
Op elke boerderij logeren nog twee vrouwen óf mannen, die hopen de liefde te vinden bij 'hun' boer. De sfeer is anders, de concurrentie is meer voelbaar. We zien hoe boeren Evert en Rob er niet langer doekjes om winden: Evert zet Maud in vuur en vlam met enkele subtiele aanrakingen en Rob deelt zelfs een eerste zoen uit.

Tranen
Boerin Janine en boer Jouke zorgen voor gezelligheid op hun boerderijen door vrienden uit te nodigen. Hoe reageren zij op hun dates, en helpt dat bij het maken van keuzes? Die keuze blijkt voor Janine steeds moeilijker te worden, met tranen tot gevolg. En de twijfelende Dinie besluit bij Hans het gesprek aan te gaan.

:[broadcast:videos](ids:"441337,440786" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV