Ik Vertrek: Peter en Jolanda in de clinch met Albanese aannemer in Griekenland (video)

Ik Vertrek: Peter en Jolanda in de clinch met Albanese aannemer in Griekenland (video)

<em>Ik Vertrek</em>: Peter en Jolanda in de clinch met Albanese aannemer in Griekenland (video) Peter en Jolanda zijn vertrokken naar Griekenland. Alles lijkt goed te gaan, maar de communicatie met de Duitssprekende, Albanese aannemer verloopt behoorlijk stroef. Nadat de eerste fouten op de bouwplaats zijn gemaakt, zit Jolanda er bovenop tot grote frustratie van de klussers. De gemoederen lopen hoog op. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Vertrek: Jolanda en Peter kopen oude bisschopwoning in Griekenland Bekijk deze video » Ik Vertrek: Peter en Jolanda worstelen met de Griekse taal bij de bakker (video) Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Peter en Jolanda in de clinch met Albanese aannemer in Griekenland (video)

Peter en Jolanda zijn vertrokken naar Griekenland. Alles lijkt goed te gaan, maar de communicatie met de Duitssprekende, Albanese aannemer verloopt behoorlijk stroef. Nadat de eerste fouten op de bouwplaats zijn gemaakt, zit Jolanda er bovenop tot grote frustratie van de klussers. De gemoederen lopen hoog op.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: Peter en Jolanda in de clinch met Albanese aannemer in Griekenland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV