ZIEN: Dylan van Baarle wint Parijs-Roubaix 2022, bekijk de finish (video)

ZIEN: Dylan van Baarle wint Parijs-Roubaix 2022, bekijk de finish (video)

Dylan van Baarle heeft de 2022-editie van Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Nederlander van INEOS kwam solo over de streep in de Velodrome.

ZIEN: <em>Dylan van Baarle</em> wint <em>Parijs-Roubaix 2022</em>, bekijk de finish (video) Dylan van Baarle heeft de 2022-editie van Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Nederlander van INEOS kwam solo over de streep in de Velodrome. De tegenstand kon niet aan Van Baarle tippen: Wout van Aert werd in de sprint tweede, Van der Poel moest vroegtijdig passen. Bekijk de finish van Van Baarle hierboven. Hoogtepunten Parijs-Roubaix 2022 Parijs-Roubaix vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden Bekijk deze video » Zien: Elisa Longo Borghini wint Parijs-Roubaix vrouwen 2022 (video) Bekijk deze video » Parijs-Roubaix 2022: Van der Poel en Van Aert door waaier op achterstand Bekijk deze video » Parijs-Roubaix 2022: Niki Terpstra doet poging om aan te vallen Bekijk deze video » Parijs-Roubaix 2022: Wout van Aert sluit aan bij achtervolgend groepje Bekijk deze video » Parijs-Roubaix 2022: Mathieu van der Poel moet passen Bekijk deze video » Parijs-Roubaix 2022: Dylan van Baarle solo op weg naar overwinning Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Dylan van Baarle wint Parijs-Roubaix 2022, bekijk de finish (video)

De tegenstand kon niet aan Van Baarle tippen: Wout van Aert werd in de sprint tweede, Van der Poel moest vroegtijdig passen.

Bekijk de finish van Van Baarle hierboven.

Hoogtepunten Parijs-Roubaix 2022

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV