Weerbericht Tweede Paasdag 2022: Droog lenteweer met heel veel zon

Weerbericht Tweede Paasdag 2022: Droog lenteweer met heel veel zon

Het weerbericht voor Tweede Paasdag ziet er uitstekend uit. Er wordt flink wat zon verwacht en het blijft overal droog. De middagtemperaturen liggen tussen de 17 en 19 graden. Al met al lekker lenteweer en een droog paasweekeinde.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Weerbericht <em>Tweede Paasdag</em> 2022: Droog lenteweer met heel veel zon Het weerbericht voor Tweede Paasdag ziet er uitstekend uit. Er wordt flink wat zon verwacht en het blijft overal droog. De middagtemperaturen liggen tussen de 17 en 19 graden. Al met al lekker lenteweer en een droog paasweekeinde. Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook HLF8 gemist? Rudolph van Veen heeft paasgerechten meegebracht (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's