Boer zoekt vrouw gemist? Jouke heeft slapeloze nachten door Karlijn en Lotte

Boer zoekt vrouw gemist? Jouke heeft slapeloze nachten door Karlijn en Lotte

Vanavond gaat de zoektocht naar de liefde van de boeren in Boer zoekt vrouw verder. Op elke boerderij logeren nog twee vrouwen óf mannen, die hopen de liefde te vinden bij 'hun' boer. Boer Jouke is alle aandacht niet gewend en dus levert dat een hoop kopzorgen op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em> gemist? <em>Jouke</em> heeft slapeloze nachten door Karlijn en Lotte Vanavond gaat de zoektocht naar de liefde van de boeren in Boer zoekt vrouw verder. Op elke boerderij logeren nog twee vrouwen óf mannen, die hopen de liefde te vinden bij 'hun' boer. Boer Jouke is alle aandacht niet gewend en dus levert dat een hoop kopzorgen op. Tekst gaat verder onder de video. TranenBoerin Janine en boer Jouke zorgen voor gezelligheid op hun boerderijen door vrienden uit te nodigen. Hoe reageren zij op hun dates, en helpt dat bij het maken van keuzes? Die keuze blijkt voor Janine steeds moeilijker te worden, met tranen tot gevolg. En de twijfelende Dinie besluit bij Hans het gesprek aan te gaan. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer zoekt vrouw gemist? Jouke heeft slapeloze nachten door Karlijn en Lotte

Tranen
Boerin Janine en boer Jouke zorgen voor gezelligheid op hun boerderijen door vrienden uit te nodigen. Hoe reageren zij op hun dates, en helpt dat bij het maken van keuzes? Die keuze blijkt voor Janine steeds moeilijker te worden, met tranen tot gevolg. En de twijfelende Dinie besluit bij Hans het gesprek aan te gaan.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV