Geïrriteerde Erik Ten Hag: "Had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax"

Geïrriteerde Erik Ten Hag: "Had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax"

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft geen goed gevoel overgehouden aan de verloren bekerfinale tegen PSV. Hij had het gevoel dat zijn ploeg vandaag tegen meer dan elf speler speelde: "De manier waarop, er had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax."

Tekst gaat verder onder de video.

Geïrriteerde <em>Erik Ten Hag</em>: &quot;Had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax&quot; Ajax-trainer Erik ten Hag heeft geen goed gevoel overgehouden aan de verloren bekerfinale tegen PSV. Hij had het gevoel dat zijn ploeg vandaag tegen meer dan elf speler speelde: "De manier waarop, er had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax." Tekst gaat verder onder de video. Kritiek Ten HagVolgens Ten Hag was het geen verwijt richting de arbitrage, al vond de trainer van de Amsterdammers wel dat zijn ploeg een penalty had moeten krijgen in de eerste helft. Daarnaast plaatst Ten Hag zijn vraagtekens bij het afkeuren van de 0-2 van Noussair Mazraoui. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Samenvatting PSV - Ajax (finale KNVB Beker) Bekijk deze video » Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Geïrriteerde Erik Ten Hag: "Had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax"

Kritiek Ten Hag
Volgens Ten Hag was het geen verwijt richting de arbitrage, al vond de trainer van de Amsterdammers wel dat zijn ploeg een penalty had moeten krijgen in de eerste helft. Daarnaast plaatst Ten Hag zijn vraagtekens bij het afkeuren van de 0-2 van Noussair Mazraoui.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV