Humberto: Antoon onthult dat hij 17 december optreedt in Ziggo Dome

Humberto: Antoon onthult dat hij 17 december optreedt in Ziggo Dome

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Rapper Antoon vertelt bij Humberto hoe zijn carrière de afgelopen tijd in een stroomversnelling terecht is gekomen. De rapper heeft ook nog mooi nieuws te verkondigen in de talkshow, op 17 december gaat hij namelijk optreden in de Ziggo Dome. Daarnaast vertelt de zanger over het overlijden van zijn moeder, vlak voordat hij groot succes kreeg. Hij ziet haar als een engeltje op zijn schouder. “Dat geeft me juist meer kracht dan dat ik ervan zou balen dat ze er niet bij was.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Antoon onthult dat hij 17 december optreedt in Ziggo Dome Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Rapper Antoon vertelt bij Humberto hoe zijn carrière de afgelopen tijd in een stroomversnelling terecht is gekomen. De rapper heeft ook nog mooi nieuws te verkondigen in de talkshow, op 17 december gaat hij namelijk optreden in de Ziggo Dome. Daarnaast vertelt de zanger over het overlijden van zijn moeder, vlak voordat hij groot succes kreeg. Hij ziet haar als een engeltje op zijn schouder. “Dat geeft me juist meer kracht dan dat ik ervan zou balen dat ze er niet bij was.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Antoon onthult dat hij 17 december optreedt in Ziggo Dome

Actuele video's

Meer actuele video's