Media Inside: Thijs Römer en Marcel van Roosmalen branden The Passion totaal af

Media Inside: Thijs Römer en Marcel van Roosmalen branden The Passion totaal af

In Media Inside wordt de uitzending van The Passion van afgelopen donderdag uitgebreid geanalyseerd. Marcel van Roosmalen moest deze musicalversie van de lijdensweg van Jezus voor dit onderzoek bekijken, maar had erg veel moeite om voor de televisie te blijven zitten.

Lees verder onder de video.

<em>Media Inside</em>: Thijs Römer en Marcel van Roosmalen branden <em>The Passion</em> totaal af In Media Inside wordt de uitzending van The Passion van afgelopen donderdag uitgebreid geanalyseerd. Marcel van Roosmalen moest deze musicalversie van de lijdensweg van Jezus voor dit onderzoek bekijken, maar had erg veel moeite om voor de televisie te blijven zitten. Lees verder onder de video. ‘Dan sterft er iets in mij’“Ik vind het eerlijk gezegd afzichtelijke tv”, aldus Van Roosmalen. Ook Thijs Römer is niet bepaald enthousiast over The Passion. De acteur doet voor hoe er aan tafel bij Jeroen Pauw ineens het lied Zwart Wit van Frank Boeijen werd gezongen. “Dan sterft er iets in mij van binnen, ik trek dat niet.” Bekijk de beelden van Media Inside hierboven. Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Media Inside: Marcel van Roosmalen gaat los over ‘lievelingsprogramma’ HLF8 Bekijk deze video » Media Inside: Alexander Klöpping legt Marcel van Roosmalen uit wat vibe shift is Bekijk deze video »

‘Dan sterft er iets in mij’
“Ik vind het eerlijk gezegd afzichtelijke tv”, aldus Van Roosmalen. Ook Thijs Römer is niet bepaald enthousiast over The Passion. De acteur doet voor hoe er aan tafel bij Jeroen Pauw ineens het lied Zwart Wit van Frank Boeijen werd gezongen. “Dan sterft er iets in mij van binnen, ik trek dat niet.”

Bekijk de beelden van Media Inside hierboven.

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV