Jeugdjournaal: prins Harry praat en knuffelt met kinderen bij Invictus Games

Jeugdjournaal: prins Harry praat en knuffelt met kinderen bij Invictus Games

Twee jonge verslaggevers mochten voor het Jeugdjournaal naar de Invictus Games, een groot evenement in Den Haag voor oud-militairen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Ze mogen ook prins Harry interviewen, initiatiefnemer van het sport-event. Ze vragen hem onder meer wat zijn wens is voor zijn kinderen. “Om op te groeien in een betere wereld, een veiligere wereld.” Ook krijgen de kinderen een knuffel van de Britse prins.

Bekijk het interview met prins Harry bij het Jeugdjournaal in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugsjournaal terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeugdjournaal</em>: prins Harry praat en knuffelt met kinderen bij Invictus Games Twee jonge verslaggevers mochten voor het Jeugdjournaal naar de Invictus Games, een groot evenement in Den Haag voor oud-militairen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Ze mogen ook prins Harry interviewen, initiatiefnemer van het sport-event. Ze vragen hem onder meer wat zijn wens is voor zijn kinderen. “Om op te groeien in een betere wereld, een veiligere wereld.” Ook krijgen de kinderen een knuffel van de Britse prins. Bekijk het interview met prins Harry bij het Jeugdjournaal in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugsjournaal terugkijken bij Gids.tv. Invictus Games: Bekijk de openingsspeech van Prins Harry (video) Bekijk deze video » Humberto: Mart de Kruif over emoties bij Invictus Games, bij Rutte en prins Harry Bekijk deze video »
TV :
Jeugdjournaal: prins Harry praat en knuffelt met kinderen bij Invictus Games


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeugdjournaal: prins Harry praat en knuffelt met kinderen bij Invictus Games of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV